vineri, 4 octombrie 2013

Mai avem frumusete? Valori?


   Da` frumusete din aia naturala! Atat la oameni cat si la mediul inconjurator! M-am saturat sa vad femei ascunse dupa tone de farduri, barbati ascunsi dupa masti, dandu-se ceea ce nu sunt! Am uitat sa mai promovam frumusetea naturala, valorile adevarate. Astazi se promoveaza non-valorile, prostia, ipocrizia. In fiecare zi apar ,,vedete`` nascute peste noapte a caror singura calitate consta in numarul de operatii estetice executate pe corpurile lor ,,perfecte`` de doctori competenti sau in stereoizii bagati in organisme... Ma intreb ce s-ar intampla daca intr-o zi nu ar mai avea cine le opera? Sau nu ar mai exista stereoizi? Naturaletea oare le-ar ucide? 
  Nu mai promovam talente adevarate, nu mai promovam tineri inteligenti. Si atunci generatiile actuale ce modele de viata pot avea? M-a dezgustat noul fenomen -Barbie... Femei care vor sa arate exact precum celebra papusa... Fetelor, ati innebunit??? Sunteti frumoase, fiecare in felul vostru! De ce va distrugeti? Barbie este o papusa, eu personal vreau sa o vad in vitrine, fara suflare, nu plimbandu-se pe strada!
   Pana si natura o distrugem! Vad defrisari masive in zone superbe ale tarii, vad tone de mizerii acolo unde peisajele te-ar lasa fara cuvinte... nu puteti pastra macar ceea ce Dumnezeu v-a dat? Dar asta e un alt subiect si necesita o tratare atenta...
   Asa incat ma rezum la a va intreba: de ce ucideti frumusetea? De ce o ascundeti?...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu